Gå till huvudinnehållet

Kosttillskott Trikem WorkingDog Digestive+ 600g

Art.nr:1243241

Max Digestive innehåller prebiotisk jästkultur och en rad näringsämnen som stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmkultur för optimalt näringsupptag och en frisk hund. Den rensar också ut toxiska bakterier och bidrar till en jämn, bra konsistens på avföringen.
  • Främjar utvecklingen av en sund tarmkultur
  • Bidrar till en jämn, bra konsistens på avföringen
  • Balanserad näring för bästa näringsupptag

Produktdetaljer

WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera. Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.

Lös eller hård avföring är allt vanligare bland hundar. Problemen är ofta foder- och/eller motionsrelaterade och kan vara svåra att rätta till när tarmkulturen har kommit i obalans. Avföringsproblem är en symtom på dålig tarmfunktion, vilket kan påverka näringsupptag och immunförsvar. WorkingDog Digestive+ rensar ut toxiska bakterier och bidrar till en jämn, bra konsistens på avföringen.

Formulerad i välsmakande prebiotisk jästkultur som även tillför nyttiga näringsämnen. Digestive+ innehåller inget socker.

Registrerad hos Jordbruksverket.

Användning

Ges dagligen till hundar med återkommande avföringsproblem för att stödja utvecklingen av en sund tarmkultur och medverka till att rensa ut toxiska bakterier. WokingDog Digestive+ ges under längre period till normal avföring etablerats. Ju längre period hunden haft tarmstörningar desto längre tid tar det också att återställa en varaktigt god tarmkultur.

Dosering

Dagligen 15 ml/20 kg kroppvikt. Strö över maten.

Innehåll per 15 ml

Lecitin: 1000 mg

Kalcium: 500 mg

Jästskal: 1000 mg

Inulin: 1000 mg

Vitamin B1: 50 mg

Loppfröskal: 1500 mg

Vitamin B12: 100 mcg

Vitamin C: 100 mg

Drank

Bentonit

Kalciumkarbonat

Trikem

Under Trikems produktparaply hittar du en mängd klassiska och välfungerande varumärken t.ex. Radital, Renons och Working dog. 100% Svensktillverkat!