Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattmat Purina Gourmet Revelations Salmon mousse 2x57g

Art.nr:1249901

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En 100% komplett och balanserad blötmat i två pyramidförpackningar á 57 g. En ljuvlig kombination av mjuk, slät mousse med lax och en utsökt, rinnande sås!
  • Två portioner med mjuk, slät mousse
  • Utsökt, rinnande sås
  • Lätt att öppna, lätt att servera
  • Unik pyramidförpackning
  • Vikt: 114g

Produktdetaljer

Den ultimata smakupplevelsen! Gourmet Revelations består av högkvalitativa delikatesser i två pyramidportioner om 57 g vardera som ger din katt en utsökt matupplevelse. Den delikata och släta moussen med lax toppas av en ljuvlig, rinnande sås.

Gourmet Revelations är ett 100% komplett och balanserat våtfoder utan färgämnen, utan tillsatta konstgjorda konserveringsmedel eller smakämnen.

Utfodringsguide:

Till en vuxen katt (4 kg), ge 5 pyramidportioner om dagen fördelat på minst 2-3 måltider.

Genomsnittsmängden för en vuxen katt är baserad på normalt aktiva katter i normalt klimat. Individuella behov kan förekomma och mängden ska anpassas efter behov så att katten behåller en slank och hälsosam kroppsvikt.

Serveras rumstempererat. Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt.

Sammansättning: Kött och animaliska biprodukter, Fisk och fiskprodukter (lax 4%), Vegetabiliska biprodukter, Mineralämnen, Socker

Analytiska beståndsdelar: Vattenhalt 81%, Protein 8,5%, Fettinnehåll 4,5%, Råaska 2,5%, Växttråd 0,05%

Näringstillsatser

IE/kg: Vit D3: 208

mg/kg: Järnsulfat (II) monohydrat: (Fe: 18), Kalciumjodat vattenfri: (I: 0,53), Kopparsulfat (II) pentahydrat: (Cu: 1,3), Mangansulfat monohydrat: (Mn: 2,4), Zinksulfat monohydrat: (Zn: 25,9) Taurin: 670, Smakämnen

Purina

Purina Pro Plan erbjuder högkvalitativt hundfoder och kattmat och är resultatet av över 90 års vetenskaplig expertis. Produkterna är omsorgsfullt framtagna för att främja dina fyrbenta vänners hälsa genom alla skeden av deras liv, från valpar och kattungar till vuxna hundar och katter. Både näring och smak är av högsta prioritet, och målet är att leverera en välbalanserad upplevelse i varje måltid.