Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattmat Mush Vaisto Cat Gul Kyckling/Nöt 800g

Art.nr:1242700

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
En färskfryst kattmat från Mush för alla åldrar. Smidiga portionsbitar med kyckling och nötkött. 100 % naturligt utan tillsatser eller konserveringsmedel. 
  • Färskfrysta portionsbitar med kyckling och nöt
  • Smidiga portionsbitar
  • Passar både kattungar och vuxna katter
  • Imiterar kattens naturliga bytesdjur med små energitäta måltider rika på protein och fett
  • Finskproducerat
  • Vikt: 800g

Produktdetaljer

Varför ska jag välja råfoder till min katt?

När du vill ge din katt naturlig mat som innehåller det din katt behöver för att växa, utvecklas och leva ett friskt liv fullt av energi och glädje är råfoder det rätta valet. Med Mush Vaisto Cat är det enklare än någonsin att ge råfoder - bara att tina och servera!

Katten är ett rovdjur som är anpassad för att äta en kost som består av bytesdjur - små energitäta måltider rika på protein och fett. Det utgick Mush från när de skapade sin nya helfoderserie för katter -Mush Vaisto Cat. Maten baseras därför på kött, som innehåller viktiga aminosyror, mineraler och vattenlösliga vitaminer; ben som är den huvudsakliga kalciumkällan och inälvor som är rika på A-vitamin, koppar och folsyra.

Vaisto Cat Kyckling-nöt innehåller högre halter av vissa näringsämnen t.ex. D-vitamin, koppar och jod. Det innebär att det även passar till kattungar som självklart också bör få möjligheten att äta bra kattmat från start.

Ingredienser

Kyckling 63 % (hjärta, kött, ben, brosk) nöt 36 % (lunga, hjärta, kött, lever, blod, brosk) kallpressad solrosolja, havsalger.

Instruktioner

Tina upp kattmaten i rumstemperatur och servera. Produkten får inte tinas upp i mikro. Inte heller tillredas.

Förvaring

Förvara kattmaten åtskilt från livsmedel. Förvaras under -18°C.

Analytiska beståndsdelar

Energi: 663,5 kJ / 158 kcal

Råprotein: 15.90 g

Råfett: 10.30 g

Kalsium: 0.40 g

Fosfor: 0.30 g

Vatten: 69.70 g

Råaska: 2.50 g

Mush

Mush BARF är 100 % naturligt helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. I Mushs breda färskfodersortiment till både hund och katt finner du helfoder, kompletteringsfoder och godbitar. Mush har 30 års erfarenhet av näringsrik kost baserad på äkta råvaror – en trygghet för dina pälsklädda vänner!