Gå till huvudinnehållet

Kattmat Mjau Kött, 3,5 kg

Mjau Kött är ett torrfoder gjort på naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Fodret är gjort på färsk svensk kyckling. Mer

Art.nr : 1241568

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för kattmat Mjau Kött
Mjaus färska kyckling levereras dagsfärsk till dem dagligen från svenska slakterier. Fodret innehåller hälsosamma fettsyror, mineraler och vitaminer så att katten ska få sitt hela näringsbehov uppfyllt. Det finns inget tillsatt socker eller andra smaktillsatser. Mjau Kött tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordbrukslandskapet.

Svensklagad kattmat från Vårgårda
I Vårgårda har Mjau gjort bra mat till svenska husdjur sedan 1903. Mjau ägs av Lantmännen som i sin tur ägs av Sveriges bönder. Det betyder att du som kattägare kan vara säker på att den mat du häller upp i kattskålen är ansvarsfullt producerat på utvalda råvaror.

Naturliga råvaror, utan onödiga tillsatser
Mjau tycker att ju renare mat desto bättre. Det innebär att deras kattmat innehåller naturliga råvaror utan konstigheter. Mjau tillsätter inga tillsatser utan adderar bara de mineraler och vitaminer katten behöver för att få ett fullgott komplett foder. Beroende på råvarutillgång och kvalitet väljer Mjau ut den bästa kvaliteten på råvarorna.

Gjord på färska råvaror
Alla Mjaus torrfoder har färska råvaror. Den färska råvaran ökar smakligheten på fodret och Mjau är stolta över att ha möjlighet att tillsätta färska råvaror i sin torrmatsproduktion. Mjaus färska kyckling kommer från svenska kycklingar som slaktas i svenskt slakteri. Den färska fisken är fiskad i Norge, Nordsjön, Skagerak och Kattegatt och Mjau följer WWF fiskeguide som arbetar för ett mer hållbart fiske och vattenbruk.

Detaljer

Passar till livsfas