Gå till huvudinnehållet
Hund och katt vilar tillsammans på en madrass

Behandlingar

Dela

Husdjurshjälpen erbjuder behandlingar och tjänster i några av Granngårdens butiker. Här kan du se behandlingstid, beskrivning och aktuella priser på samtliga tjänster. Boka tid på plats i butik eller boka- och se vilka tjänster som erbjuds i en butik nära dig!

Boka tid

Vacker tass hund till matte

Fri konsultation

15 minuter

En fri konsultation där vi välkomnar er och pälskling att träffa oss. Vi går igenom vad ni önskar, om det är utförbart samt om det är något som vi hundfrisörer behöver veta för att behandlingen ska bli så bra som möjligt. Slutligen bokar vi in en behandling som är passande för era önskemål. Varmt välkomna!

Bad av hund

Hunden badas med utvalda produkter för hundens päls och fönas torr.

Liten hund under 10 kg
1 timma,15 minuter / 495 :-

Stor hund över 10 kg
1 timme, 30 minuter / 595 :-

Boka tid

Klippning av hund

Hunden badas i ett djuprengörande schampo och balsam och fönas torr. Hunden klipps enligt överenskommelse med dig som ägare. Här ingår klippning för hand på huvud, ben och svans.

Liten hund under 10 kg
2 timmar / 695 :-

Stor hund över 10 kg
2 timmar, 15 minuter / 995 :-

Nedrakning av hund

Hunden badas i ett djuprengörande schampo och balsam och fönas torr. Därefter klipps hela hunden ned med maskin. Pälsens längd varierar från 3,2mm till 9,5 mm.

Liten hund under 10 kg
1 timma,15 minuter / 595 :-

Stor hund över 10 kg
2 timmar, 15 minuter / 795 :-

Urfällning av hund

Denna behandling är till för dig som har en dubbelpälsad hund som behöver hjälp med att få ur ullen. Vi erbjuder ett djuprengörande bad som gör att pälsen lättare släpper. Med hjälp av en blaster får vi sedan loss all lös ull.

Liten hund under 10 kg
1 timma, 40 minuter / 695 :-

Stor hund över 10 kg
2 timmar, 20 minuter / 995 :-

Plockning av hund

475:-/påbörjad timme. Trimning betyder att man plockar de täckhår som sitter löst för hand, de som är mogna. Det är inget som ska göra ont på hunden. Behandling görs på strävhåriga raser, även Spanielraserna kan trimmas. Exempel på trimraser är Strävhårig tax, Borderterrier, Cairn Terrier mf.

Liten hund under 10 kg
2 timmar / 475:-/timme

Stor hund över 10 kg
2 timmar, 30 minuter / 475:-/timme

Kloklippning

Kloklippning av hund, katt, kanin och gnagare.

15 minuter / 120:-

Ultraljudstandborstning

Behandling med ultraljudstandborste rengör hundens tänder med ultraljud som effektivt reducerar, plack, bakterier och tandsten. Utförs helt utan sövning, tandborsten jobbar med ultraljud och är helt ljudlös och vibrationsfri. Ägaren ska medverka under hela behandlingen.

45 minuter / 490 :-

Underhållsbehandling ultraljudstandborste

Vi rekommenderar att boka denna underhållsbehandling 14 dagar efter grundbehandling Ultraljudstandborstning. Ytterligare underhåll bokas inom 12 veckor från föregående besök. Har det gått mer än 12 veckor från senaste behandlingstillfället? Boka då ett nytt besök på grundbehandling Ultraljudstandborstning för att reducera så mycket som möjligt. Pålagring av tandsten sker ständigt. Ägaren ska medverka under hela behandlingen.

30 minuter / 290 :-

tittar på hundens tänder

Plockning av öronhår

Det är viktigt att plocka bort öronhår regelbundet på hundar med päls som växer ur hörselgången, detta för att minimera risk för problem med jästsvamp som senare kan leda till öroninflammation. Är du osäker på om din hunds öronhår behöver plockas? Då är du varmt välkommen att boka tjänst: Fri konsultation så hjälper vi dig med bedömning.

30 minuter / 195:-

Putsning av ansikte

Växer pälsen i ansiktet fortare än på kroppen så kan det vara bra att klippa ansiktet emellanåt för att hunden ska kunna se, samt för att ni ska kunna se hundens ögon och uttryck.

30 minuter / 149 :-

Hund husdjurshjälpen-min.png

Putsning av tassar

Tassar klipps mellan trampdynor och runt om tassen. Om din pälskling har smutsiga tassar så ber vi er vänligen att tvätta av tassarna innan besöket, detta för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt.

30 minuter / 149 :-

Putsning av ansikte & tassar

Växer pälsen i ansiktet fortare än på kroppen så kan det vara bra att klippa ansiktet emellanåt för att hunden ska kunna se, samt för att ni ska kunna se hundens ögon och uttryck. I denna behandling så klipps även tassarna mellan trampdynor och runt om tassen. Om din pälskling har smutsiga tassar så ber vi er vänligen att tvätta av dem innan besöket, detta för att det ska bli ett så bra resultat som möjligt.

45 minuter / 249 :-

Lejonklippning/ rakning av tovig katt

Katten rakas med maskin efter överenskommelse med ägare.

1 timme / 495 :-