Gå till huvudinnehållet

Hundfoder ProPlan Medium Puppy Kyckling, 3 kg

Medium Puppy med OptiStart är ett komplett torrfoder från ProPlan som har utvecklats för medelstora valpar. Fodret är rikt på kyckling av hög kvalitet och innehåller alla näringsämnen din valp behöver för att växa upp till en frisk och glad hund.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder ProPlan Medium Puppy Kyckling
Detta torrfoder är rikt på kyckling och har utvecklats av sakkunniga experter för att kunna erbjuda din valp komplett näring i varje måltid.

Hundfoder Medium Puppy från ProPlan innehåller Optistart som bland annat innebär att fodret innehåller råmjölk. Råmjölk är rik på naturliga antikroppar och förstärker samt stimulerar det naturliga skyddssystemet som valpen redan fått från modersmjölken. Detta främjar valpens uppbyggnad av det naturliga försvaret och gör att det naturliga skyddssystemet reagerar på ett effektivt sätt. Det balanserar även goda och onda bakterier i valpens tarm vilket underlättar matsmältningen och minskar risken att valpen blir dålig i magen samtidigt som näringsupptaget förbättras.

Hundfodret innehåller även viktiga näringsämnen som fettsyrorna Omega 3 och 6. Omega 3 och 6 stödjer utvecklingen av en hälsosam hud och en glänsande päls och är viktiga för utvecklingen av valpens hjärna och syn. Fodret främjar dessutom god tandhygien och stödjer långsiktig hälsa och friska leder.

Medium Puppy är framtaget för medelstora valpar men passar också bra till dräktiga eller digivande tikar.

Sammansättning:
Kyckling (20 %), Dehydrerat fjäderfäprotein, Vete, Sojamjöl, Animaliskt fett, Ris (8 %), Majs, Hydrolysat, Torkad betmassa, Majsglutenmjöl, Mineraler, Torkat ägg, Fiskolja, Torkad kolostrum (0,1 %).

Tillsatser:
Näringstillsatser:
IE/kg: Vit. A: 29 000; Vit. D3: 940; Vit. E: 200; mg/kg: Vit. C: 120; Järnsulfat monohydrat: 240; Kalciumjodat vattenfri: 3,1; Kopparsulfat pentahydrat: 48; Mangansulfat monohydrat: 110; Zinksulfat monohydrat: 410; Natriumselenit: 0,28
Tekniska tillsatser:
Tokoferolextrakt från vegetabiliska oljor: 54 mg/kg

Analytiska beståndsdelar:
Protein: 30,0 % Fettinnehåll: 19,0 % Råaska: 7,5 % Växttråd: 2,0 %

Förvaras torrt och svalt.

 

Purina Pro plan

Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.