Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundfoder Labb Vuxen Små raser 3kg

Art.nr:1244985

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett norskproducerat torrfoder från Labb med mycket hög smaklighet. Anpassat för vuxna hundar av små raser med en vuxenvikt upp till 15 kilo. Vikt: 3kg.
  • Vikt: 3kg
  • Norsktillverkat
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Labbs smakrika torrfoder för vuxna hundar har ett högt innehåll av animaliskt och marint protein och är anpassat för hundar med normal aktivitetsnivå. De små foderkulorna gör att fodret passar bra till små hundraser med en vuxenvikt upp till 15 kilo.

Labb Vuxen innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens leder, päls, hud och allmänna hälsa.

En stor andel hydrolyserat protein bidrar dessutom till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier och kondroitin från lax och kyckling, samt lättillgängligt kalcium från äggskal, ger en god ben- och ledhälsa.

Sammansättning

Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, natriumklorid.

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.