Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundfoder Labb Vuxen Mellanstora & Stora raser 15kg

Art.nr:1244986

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett norskproducerat torrfoder från Labb med mycket god smak för vuxna hundar av mellanstora och stora raser med en vuxenvikt över 15 kilo. Vikt: 15kg.
  • Vikt: 15kg
  • Norsktillverkat
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Vuxen har ett högt innehåll av animaliskt och marint protein och är anpassat för vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Storleken på foderkulorna passar bra till mellanstora och stora hundraser med en vuxenvikt över 15 kilo.

Labbs smakrika torrfoder innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar leder, päls och hud samt hundens allmänna hälsa.

En stor andel hydrolyserat protein bidrar dessutom till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier och kondroitin från lax och kyckling, samt lättillgängligt kalcium från äggskal, ger en god ben- och ledhälsa.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, natriumklorid

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hundfoder Labb Vuxen Mellanstora & Stora raser 15kg på pall?

En pall består av 30 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.