Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundfoder Labb Sensitiv Små raser 3kg

Art.nr:1244991

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett norskproducerat vetefritt torrfoder från Labb med hög smaklighet. För vuxna hundar av små raser med känslig hud eller en mage i obalans. Vikt: 3kg.
  • Vikt: 3kg
  • Norsktillverkat
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Sensitiv för vuxna hundar har ett högt innehåll av hydrolyserat animaliskt protein från kyckling och innehåller inte vete. Detta gör att hundmaten har ett lågt innehåll av potentiella allergener och ämnen som kan orsaka allergier eller foderintolerans hos din hund. Labb Sensitiv kan därför vara ett bra alternativ för hundar med känslig hud eller en mage i obalans.

Torrfodret innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens leder, hud, päls och generella hälsa.

Sensitiv Labb innehåller även kondroitin från lax och kyckling, glukosamin från hoppkräfta samt lättillgängligt kalcium från äggskal. Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, hjälper din hunds matsmältning och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till den allmänna hälsan.

Små foderkulor gör att fodret passar bra till små hundraser med en vuxenvikt på upp till 15 kilo.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, hoppkräfta (Calanus finmarchicus) – källa för glukosamin, natriumklorid, betaglukaner från jäst

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.