Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundfoder Labb Sensitiv Mellanstora & Stora raser 15kg

Art.nr:1244992

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett norskproducerat vetefritt torrfoder från Labb för vuxna hundar av mellanstora och stora raser med känslig hud eller en mage i obalans. Vikt: 15kg.
  • Vikt: 15kg
  • Norsktillverkat
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Torrfoder Labb Sensitiv för vuxna hundar har ett högt innehåll av hydrolyserat animaliskt protein från kyckling och innehåller inte vete. Detta gör att hundmaten har ett lågt innehåll av potentiella allergener och ämnen som kan orsaka allergier eller foderintolerans hos din hund. Labb Sensitiv kan därför vara ett bra alternativ för hundar med känslig hud eller en mage i obalans.

Hundfodret innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens hud, päls, leder och allmänna välbefinnande.

Sensitiv Labb innehåller även kondroitin från lax och kyckling, glukosamin från hoppkräfta samt lättillgängligt kalcium från äggskal. Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, hjälper din hunds matsmältning och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till den generella hälsan.

Storleken på foderkulorna är anpassade för mellanstora och stora raser med en vuxenvikt över 15 kilo.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, hoppkräfta (Calanus finmarchicus) – källa för glukosamin, natriumklorid, betaglukaner från jäst

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hundfoder Labb Sensitiv Mellanstora & Stora raser 15kg på pall?

En pall består av 30 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.