Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Aktiv, 15 kg

Norskproducerat hundfoder med högt energiinnehåll, perfekt till aktiva och arbetande hundar av alla raser.

Egenskaper

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Torrfoder Labb Aktiv har ett högt energiinnehåll och är perfekt för hundar med hög aktivitetsnivå som till exempel i perioder med träning, jakt och tävling. Labb Aktiv passar även bra till hundar som har svårt för att gå upp i vikt.

Hundmaten innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E bidrar till friska leder, hud och päls samt främjar den allmänna hälsan hos hunden.

Labb Aktiv innehåller även en stor andel hydrolyserat protein vilket bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt kondroitin från lax och kyckling och lättillgängligt kalcium från äggskal.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, animaliskt fett från kyckling, vete, majs, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, natriumklorid.

Labb

Labb är ett av Norges mest populära varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet.