Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Doggy Professional Skonsam, 18 kg

Doggy Professional Skonsam är framtaget för att passa hundar med lite känsligare mage eller hud. Det svenskproducerade torrfodret innehåller färsklagat lamm och ris som är både smakligt och lättsmält samt FOS som främjar din hunds mage och tarm.

Produktdetaljer

Svenskproducerad hundmat för ett aktivt hundliv! Doggy Professional Skonsam för hundar med känslig mage eller hud passar de flesta normalaktiva hundar som rör på sig dagligen. Förutom färsklagat lamm och ris som är smakligt och lättsmält innehåller hundfodret även extra C-vitamin, nypon och FOS som är en prebiotika och specialfiber som främjar mage och tarm.

Sammansättning

Spannmål* (därav ris 23 %), kött och animaliska biprodukter (därav torkat lamm 12 %, färsklagat lamm* 8 %), vegetabiliska proteinextrakt*, oljor och fetter*, vegetabiliska biprodukter* (därav linfrö 1 %, cikoriainulin, FOS 0,63 %), mineralämnen, jäst*, nyponpulver* (0,3 %)

*Naturliga råvaror

Näringstillsatser

Vitamin A: 9900 IE

Vitamin D3: 1040 IE

Vitamin C: 350 mg

Vitamin E (all-rac-α-tokoferylacetat): 62 mg

Koppar(II)sulfat, pentahydrat: 21 mg (koppar 5 mg)

Mangan(II)oxid/mangan(III)oxid: 8,7 mg (mangan 5,2 mg)

Zinksulfat, monohydrat: 91 mg (zink 32 mg)

Kalciumjodat, anhydrat: 16 mg (jod 1,6 mg)

Tekniska tillsatser: Antioxidanter

Analytiska beståndsdelar

Protein: 21%

Fettinnehåll: 11%

Kolhydrater (NFE): 50%

Växttråd: 2%

Råaska (mineraler): 6% (därav kalcium 1,2% och fosfor 1,0%)

Omega-6: 2,2%

Omega-3: 0,4%

Vatten 10%

Omsättbar energi 1515 kJ/100g 

Doggy Professional

Professional-serien är Doggys premiumfoderserie för hund. Ett helfoder med hög kötthalt. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och Doggy följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fri från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.