Gå till huvudinnehållet

Borrhammare Ryobi ONE+ R18SDS-0, 18V

En mångsidig borrhammare från Ryobi med fyra olika funktioner – hammarborrning, borrning utan slag, mejsling och mejseljustering. Den kraftfulla 18V-motorn med variabel hastighet och reversibel gång ger optimal kontroll för krävande arbetsuppgifter.Säljs exklusive batteri och laddare.

Produktdetaljer

Egenskaper för Borrhammare Ryobi ONE+ R18SDS-0, 18V
R18SDS-0 är en mångsidig borrhammare i serien ONE+ från Ryobi. Borrhammarens pneumatiska slagmekanism ger en slagenergi på 1.3J - perfekt för att borra hål i sten och betong. Den slagfria inställningen gör att borrhammaren kan användas till borrning i trä, metall och porslin och mejselfunktionen är idealisk för borttagning av kakel och klinkers.

Borrhammaren har GripZone-gummibeläggning för ökad komfort och ett bättre grepp och LED-arbetsbelysning vilket gör att arbetsytan alltid är upplyst. SDS PLUS- chuck möjliggör ett snabbt och smidigt byte av tillbehör.

Batteri och laddare ingår ej.

Teknisk data
Belastat slagtal (slag/min): 0-5,000
Chuck: Nyckellös
Max. borrning stål (mm): 13
Max. borrning tegel (mm):16
Max. borrning trä (mm): 16
Max. vridmoment (Nm): 15
Vikt med batteri (kg): 2.08
Felmarginal ljudeffektnivå (dB(A)): 3
Felmarginal ljudtryck [dB[A]]: 3
Ljudeffektnivå (dB(A)): 96.2
Ljudtrycksnivå (dB(A)): 85.2
Felmarginal - vibrationsnivå vid borrning (m/s²): 1.5
Vibrationsnivå vid borrning i betong (m/s²): 14.1
Vibrationsnivå vid mejsling (m/s²): 11.7

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Ett batteri till över 200 maskiner -Det är imponerande!