Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Granngården Protein Pellets 120, 20 kg

Hästfoder Protein Pellets 120 från Granngården ges till föl, växande hästar samt dräktiga eller digivande fölston. Fodret passar även andra vuxna hästar som har extra behov av protein eller om grovfodret har ett lågt proteininnehåll.Köp hästfoder på pall! En pall innehåller 24 säckar.  
Miljömärke Bower

Egenskaper

Protein Pellets 120 har en hög halt av kvalitetsprotein samt innehåller en väl balanserad mineral- och vitaminblandning där innehållet av vitamin D har höjts för att passa till dagens svenska grovfoder. Selen är av delvis naturligt ursprung vilket ökar upptagningsförmågan. 

De viktigaste proteinkällorna är potatisprotein och linfrökaka. Potatisprotein är en mycket högkvalitativ proteinkälla med stor andel viktiga aminosyror och linfrökaka har även hög fetthalt med en för hästar bra fettsyresammansättning. Fodret är pelleterat vilket gör att man alltid kan vara säker på att hästarna får i sig alla viktiga näringsämnen i rätt proportioner, vilket är en förutsättning för att din hästs mag- och tarmkanal ska fungera optimalt.

Granngården Protein Pellets 120 innehåller råvaror som huvudsakligen odlas på svenska åkrar och transporteras kortast möjliga väg för bästa hållbarhet och för att minimera påverkan på miljön. Fodret är helt sojafritt.

Bruksanvisning Anpassat för att fungera som kompletteringsfoder till grovfoder av normal kvalitet.

Vid köp av helpall krävs lossningshjälp Vid leverans av helpall av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

  • Kompletteringsfoder till föl, unghästar och fölston
  • Passar alla hästar vid behov av protein
  • Innehåller kvalitetsprotein och viktiga aminosyror

Detaljer

Aktivitetsnivå