Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Brogaarden Mash, 12 kg

Havrefritt hästfoder med örter som passar särskilt bra till tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Smakligt tillskott som kan ges torrt eller uppblött.

Produktdetaljer

Hästfoder Brogaarden Mash består av värmebehandlat spannmål, grönsaker och örter och kan användas som ett litet mellanmål eller som en del av den dagliga fodergivan. Fodret innehåller lättillgängliga näringsämnen som socker och stärkelse vilket bidrar till att energidepåerna hålls uppe i samband med träning och hårt arbete. Hästfodret passar därför extra bra till tävlingshästar och hästar i hårt arbete.

Tillsatsen av örter gör att Brogaardens Mash är extra smakrikt vilket gör att fodret även lämpar sig väl för kräsna hästar och hästar med dålig aptit. Fodret är dessutom havrefritt för att undvika onödig stress och nervositet hos hästar med hetsiga tendenser.

Brogaarden Mash kan ges både torr eller uppblött i kallt eller ljummet vatten för att öka hästens vattenintag.

Brogaarden Mash är ett tillskott och kan inte ersätta hästens vanliga foder.

Sammansättning

Vetekli, kornkross, värmebehandlad majs, linfrö, rörmelass, värmebehandlat vete, lucernfibrer, morot, vitlök, cikoria, eukalyptus, timjan, mynta, urjolök, mineraler, sojaolja

Brogaarden

Brogaarden grundades 1949 och är ett danskt företag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av högkvalitativa djurfoder och tillskott. De har ett brett sortiment av hästfoder och tillskott. De är kända för sin höga kvalitet och noga utvalda råvaror.