Gå till huvudinnehållet

Hästfoder Brogaarden Mash, 12 kg

Brogaardens Mash är ett havrefritt hästfoder med örter som passar särskilt bra till tävlingshästar och hästar i hårt arbete. Ett smakligt tillskott till den dagliga fodergivan som kan ges torr eller uppblött.

Egenskaper

Egenskaper för Hästfoder Brogaarden Mash
Hästfoder Brogaarden Mash består av värmebehandlat spannmål, grönsaker och örter och kan användas som ett litet mellanmål eller som en del av den dagliga fodergivan. Fodret innehåller lättillgängliga näringsämnen som socker och stärkelse vilket bidrar till att energidepåerna hålls uppe i samband med träning och hårt arbete. Hästfodret passar därför extra bra till tävlingshästar och hästar i hårt arbete.

Tillsatsen av örter gör att Brogaardens Mash är extra smakrikt vilket gör att fodret även lämpar sig väl för kräsna hästar och hästar med dålig aptit. Fodret är dessutom havrefritt för att undvika onödig stress och nervositet hos hästar med hetsiga tendenser.

Brogaarden Mash kan ges både torr eller uppblött i kallt eller ljummet vatten för att öka hästens vattenintag.

Brogaarden Mash är ett tillskott och kan inte ersätta hästens vanliga foder.

Sammensättning
Vetekli, kornkross, värmebehandlad majs, linfrö, rörmelass, värmebehandlat vete, lucernfibrer, morot, vitlök, cikoria, eukalyptus, timjan, mynta, urjolök, mineraler, sojaolja

Detaljer

Aktivitetsnivå