Gå till huvudinnehållet

Gräsklippare Stiga Multiclip 50 Pro SX H

Stiga Multiclip 50 Pro SX H är en självgående mulchinggräsklippare med framhjulsdrift, 167 cc bensinmotor och 48 cm klippbredd. Den kraftfulla gräsklipparen är även utrustad med vibrationskontroll och Pro-handtag för bekväm användning. 

Egenskaper

Egenskaper för Stiga Multiclip 50 Pro SX H
Perfekt klippresultat med mindre ansträngning! Stiga Multiclip 50 Pro SX H är en professionell mulchinggräsklippare med en klippbredd på 48 cm för gräsytor upp till 1700 m². Mulchingtekniken finfördelar det klippta gräset och återför det till din gräsmatta som ett naturligt gödningsmedel.

Den kraftfulla, självgående gräsklipparen drivs av en 167 cc Honda GCVx170-motor med autochoke och är utrustad med en främre stötfångare och aluminiumhjul med mjukt däckmönster. Med en enda spak justerar du enkelt klipphöjden i fem olika lägen mellan 31 och 75 mm.

Stiga Multiclip 50 Pro SX H är även utrustad med vibrationskontroll och ett Pro-handtag som kan justeras i höjd och vinkel vilket både underlättar vid klippning av hörn nära väggar och häckar och ger en god användarkomfort.

Teknisk data
Motor: Honda GCVx170
Motorkapacitet: 167 cc
Motoreffekt: 3,3 kW
Klippbredd: 48 cm
Klippsystem: Multiclip/Mulch
Höjdinställning: Central
Avvibrering: Ja
Drivning: Ja
Elstart: Nej