Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott Pavo PodoCare 8kg

Art.nr:1238887

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
PodoCare är den bästa starten för ett friskt och sunt föl! Fodertillskottet Pavo PodoCare stödjer en sund benutveckling hos föl upp till 30 månader.
  • För föl upp till 30mån
  • För sund benutveckling
  • Vetenskapligt bevisad effekt
  • Den bästa starten för ett friskt & sunt föl
  • Mineraler i rätt proportioner
  • Vikt: 8kg

Produktdetaljer

För en frisk benutveckling behöver ett föl rätt byggstenar under de första levnadsmånaderna. Det är dock av stor vikt att dessa byggstenar finns tillgängliga i rätt proportioner. För mycket av det ena eller för lite av det andra kan nämligen leda till abnormiteter som OC(D). Förses fölet med fel förhållande kan absorptionen av nödvändiga mineraler störas.

Fodertillskott Pavo PodoCare innehåller därför noga avvägda mineraler som magnesium, fosfor, kalcium och D-vitamin för att stödja en sund tillväxt av benvävnaden. Extra tillskott av fosfor och magnesium är särskilt viktiga för att främja en stark benstruktur. Trots vanliga missuppfattningar om att extra kalcium behövs finns detta mineral redan i överflöd i modersmjölken och grovfoder. Mineralproportionerna i Pavo PodoCare är baserade på vetenskaplig forskning och är exakt anpassade till fölets behov.

Det är bra att introducera Pavo PodoCare så tidigt som möjligt. Föl börjar vanligtvis försöka äta fast föda vid fyra till sex veckors ålder, ofta genom att äta från stoets krubba. För att underlätta övergången till självständigt ätande är det klokt att erbjuda fölet en egen krubba, separat från mamman.

Innehåll: Lusern, Rågklifoder, Magnesiumfosfat, Laktos, Rörmelass, Ahiflower® (raffinerad Buglossoides arvensis) fröolja, Sojaolja non-GMO, Kalciumkarbonat, Dextros

Detaljerad analys och rekommenderad giva hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Fodertillskott Pavo PodoCare 8kg på pall? 

En pall består av 50 förpackningar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Pavo hästfoder

Pavo vill att alla hästar ska hålla sig friska så att du och din häst ska kunna njuta av ett härligt och hästigt liv tillsammans. Din kärlek till hästar är Pavos inspiration och drivkraft för att utveckla högkvalitativt hästfoder.