Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vilt

I våra svenska natur hittar vi flera typer av större vilt, t ex rådjur, älg, hjort och gris och även mindre så som fasan och tjäder. Det kan finnas flera skäl att stödmata över senhöst, vinter och tidig vår när det är svårt för dem att finna tillräckligt med föda. Hos oss på franngåeden har vi ett kvalitativt utbud av produkter som lever nära naturen med vilt inpå husknuten.

Köp foder till vilt online hos granngården.se
Köp foder till vilt online hos granngården.se

Ibland hjälper det inte att stödmata för att få viltet att hålla sig från trädgårdens växter och blommor -då kan akvskräckande viltskyddsmedel av olika slag vara effektiva, även perfekta till granplanteringarna som annars älgen är svag för!

Vi har också ett brett sortiment att olika typer av stängsel och viltskyddsnät för att hägna in större områden -antingen för att vissa djur inte ska komma in, eller andra inte ska komma ut.

Viltprodukter online och i butik

Bland vårt breda sortiment i butik och online hittar du vettiga viltfoder och viltskydsprodukter med hög kvalitet. I våra butiker hjälper vi dig gärna med rekommendationer utifrån vår långa erfarenhet.

Välkommen att köpa viltfoder hos oss på Granngården! Handla i butik eller beställ direkt online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
19 produkter

Visar sida 1 av 1