Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Viltfoder Lantmännen Renfor Nära 20kg

Art.nr:1235659

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Mycket smakligt kompletteringsfoder till renar, rådjur och hjort. Innehåller bara råvaror producerade i Europa och är helt utan soja och palmoljeprodukter.
  • Vikt: 20kg
  • Mycket smakligt
  • Kompletteringsfoder
  • För klövvilt t.ex. ren, rådjur och hjort
  • Helt utan soja och palmolja
  • Från Europaproducerade råvaror

Produktdetaljer

Renfor är ett mycket smakligt vegetabiliskt kompletteringsfoder till renar, rådjur och hjort. Genom särskilt utvalda fiberråvaror ger den djurens magar en utmärkt förutsättning att klara omställningen från naturligt bete till pellets. Ensilage eller hö kan komplettera utfodringen.

Renfor Nära är ett bra foder för stödutfodring och utfodring inför slakt av ren, rådjur och hjort. Renfor Nära innehåller bara råvaror producerade i Europa och är helt utan soja eller palmoljeprodukter. Det finns tillräckligt med vitaminer och mineraler för att tillgodose djurens normala behov. Renfor Nära kan tack vare sin sammansättning användas som enda kraftfoder.

Näringsinnehåll per kg

Torrsubstans: 88 %

Energi, enl SJV: 11,2 MJ

Råprotein: 113 g

EPD: 65 %

AAT: 80 g

Råfett: 35 g

NDF: 440 g

EFD: 45 %

Stärkelse: 150 g

Kalcium: 10 g

Fosfor: 4 g

Kalium: 8 g

Magnesium: 2,5 g

Tillsatser

Vitamin A: 6000 IE

Vitamin E: 60 mg

Selen: 0,6 mg

Koppar: 15 mg


Klimattal

Kväve, N: 1,6 %

Fosfor, P: 0,4 %

Kalium, K: 0,8 %

Beräknat klimatvärde: CO2 ekvivalent 322 g

Aska: 84 g

Vill du köpa Viltfoder Lantmännen Renfor Nära 20kg på pall?

En pall består av 30 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Lantmännen

Lantmännens stora kunskap och närhet till odlingen bidrar till en mer hållbar produktion. Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur ska leva ett friskt och sunt liv, och det gör vi också! Företaget är modernt och innovativt med sunda värderingar i hela produktionsledet. Lantmännen tar ett stort miljöansvar för att minska utsläppen för spannmål och foderproduktion. Visste du att Lantmännen är ett kooperativ med över 25 000 svenska lantbrukare!