Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fasanfoder

Fasanfoder – näringsrik mat för vackra fjäderkompisar! Optimera dina fasaners hälsa och välmående med Granngårdens fasanfoder. Varje nypa av detta näringsrika foder är utformat för att ge dina fjäderklädda vänner en stark och vital start som varar genom hela livet.

Svensktillverkat fasanfoder

Granngården svensktillverkade hönsfoder kan användas till unghöns, ankor, gässlingar, kalkoner och – såklart – fasaner.

Fasanen är en vacker marklevande fågel med en karakteristisk fjäderdräkt. Dess färger och mönster smälter väl in i naturen, och dess kacklande läte är en symbol för både skönhet och elegans.

När du investerar i Granngårdens fasanfoder satsar du på det bästa för dina fjäderklädda vänner. Vår noggrant balanserade blandning av vitaminer och mineraler främjar snabb tillväxt. Varje måltid är en källa till näring som stärker fjäderdräkten och ger dina fasaner den kraft de behöver för varje skiftande livsstadie.

3 fördelar med vårt fasanfoder:

  • Främjar snabb tillväxt och livslång vitalitet.
  • Stöder en glänsande fjäderdräkt genom hela fasanens liv.
  • En smakfull och näringsrik kost som passar fasanernas specifika näringsbehov.

Ge dina fasaner det de förtjänar från första nypa till sista skål. Med vårt fasanfoder skapar du en stark grund för en hälsosam och lycklig fjäderfä-familj.

Handla fasanfoder hos Granngården

Hos Granngården hittar du det bästa fasanfodret. Köp online på granngarden.se eller i någon av Granngårdens 100+ butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1