Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Får & Get

Får & Get – ulliga, gulliga och fantastiska! Som en omtänksam djurägare strävar du efter att dina djur, dina får och getter, ska leva ett friskt och sunt liv. Precis som vi. Hos Granngården hittar du precis allt du behöver för får och get. Livet blir enklare så.

För oss betyder det mycket att erbjuda ett brett sortiment av noga utvalda produkter som underlättar skötseln av dina får. I vårt sortiment hittar du allt från våra populära grindsystem och fårnät, högkvalitativt foder och tillskott, till praktiska foderautomater och funktionell lammutrustning.

Köp allt till får & get online hos granngården.se
Köp allt till får, lamm & get online hos granngården.se

Allt för fåren och getterna

Hitta allt du behöver för pälsvård, klövskötsel, utfodring, allt för stallet och för fårhagen. För oss är det en självklarhet att erbjuda ett brett sortiment med produkter av högsta kvalitet till din dagliga skötsel av dina får.

Granngården erbjuder ett brett sortiment av utrustning för dina får. Du hittar bland annat allt du behöver för att märka dina får. Vi erbjuder märkspray, märkpennor, öronmärken och märktänger. I vårt sortiment av fårutrustning hittar du även funktionella klippmaskiner och ullsaxar, halsremmar och fårbjällror och allt du kan behöva till både stallet och till fårhagen.

Alltså. Granngården är din ultimata destination för allt du behöver till dina får, lamm och getter. Här finns foder samt allt du behöver för omvårdnad och en bekväm boendemiljö för dina fyrbenta vänner.

Kategori & Filter
    • Populära
73 produkter

Visar sida 1 av 3