Gå till huvudinnehållet

Fläck- & luktborttagare Urine OFF Dog Spray 500ml

Art.nr:1290104

Fantastisk spray som på ett effektivt sätt tar bort urinfläckar och dålig lukt efter hundar, perfekt att använda på t ex golv och väggar.
  • Tar effektivt bort urinfläckar och dålig lukt
  • Rekommenderad av veterinärer
  • Motverkar både unga och äldre hundars urinmärkning

Produktdetaljer

  • Effektiv bioteknologi som tar bort urin och dålig lukt
  • Rekommenderad av veterinärer
  • Perfekt att använda på alla hårda underlag
  • Motverkar både unga och äldre hundars urinmärkning

Så här gör du!

Prova alltid på ett dolt ställe för färgäkthet. Torka först upp urinen med papper. Det är viktigt att blöta ner hela fläcken och även utanför fläckens kanter. Låt Urine Off verka i ett par minuter på färska fläckar. Om det är en gammal och intorkad fläck, täck över området med plast och låt verka under natten. Ta sedan bort plasten och låt området lufttorka. Återbehandla med Urine Off och låt verka några minuter. Gamla fläckar kan behöva behandlas flera gånger för bästa resultat.

Mattor/Tyger - Rengör alltid fläcken med Urine Off innan tvätt. Urinfläcken blir 2-4 gånger större än vad fläckytan visar, då urinen sugs upp och in i materialet. Urine Off måste komma i kontakt med hela urinfläcken för att kunna verka effektivt. Efter sista behandlingen, använd en matt-tvätt eller skölj sparsamt med vatten och torka med en handduk för att få bort alla rester och minimera fuktfläckar. Ta bort eventuella rester med vatten.

Ingredienser: Vatten, naturligt härledda rengöringsmedel, icke-patogena bakterier, skumdämpande emulsion, doftämne, konserveringsmedel. Innehåller enzymer: kan framkalla en allergisk reaktion. Innehåller mindre än 1% anjoniska ytaktiva ämnen och doftämnen.

Kombinera inte med andra typer av rengöringsmedel. Förvaras svalt.

Urine OFF

Urine Off städar bort urinfläckar på djupet och bryter ner urinen så att även de mest envisa dofterna försvinner. Tack för att du väljer Urine Off – där dofter och fläckar inte har en chans.