Gå till huvudinnehållet

Fågelmatare Nelson Garden Stylish för 12 Talgbollar Svart 35cm

Art.nr:1266759

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Traditionell stilren fågelmatare med två sittringar av svart metall för både stora och små talgbollar. Medföljer bygel för upphängning.
  • Passar både stora (480g) och små (90g) talgbollar
  • Rymmer ca 12 st 90 g talgbollar
  • Med 2 sittringar och bygel för upphängning
  • Höjd 35 cm, Ø 18 cm

Produktdetaljer

Varför matar vi våra småfåglar? Utefåglarna här i Sverige får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Då kan vi hjälpa till att bevara bestånden och mångfalden med den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter oönskade skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje -för vad vore våren och sommaren utan fågelsång? Visste du att vissa insektsätande arter kan äta flera tusen myggor på en enda dag? Hur lyckas du med att locka fåglarna till din trädgård? Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen så fåglarna vänjer sig vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. Det blir extra ansträngande på vintern när de dessutom har färre timmar dagsljus och kylan som kräver mycket energi att stå emot.

Ska fåglarna få mat på sommaren? Under vår och sommar behövs extra mycket föda för att lyckas bra med häckningen, så sluta inte mata fåglarna under sommaren.

Nelson garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder Nelson Garden in dig till en värld fylld av fröer, lökar och det mesta som i tillbehör som hör därtill. En av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsredskap och trädgårdstillbehör.