Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fågelmat Granngården Talgkorv m Jordnötter & Insekter 350g

Art.nr:1268004

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Energirik talgkorv med både jordnötter och läckra insekter. Uppskattas av de flesta fåglarna i trädgården. Mycket energi är perfekt till vintermatningen.
  • Högt energiinnehåll, perfekt för vintermatning
  • Uppskattas av de flesta fåglar
  • Vikt: 350g

Produktdetaljer

Varför matar vi våra småfåglar?

Utefåglarna här i Sverige får bättre livsvillkor om vi ger dem mat. Då kan vi hjälpa till att bevara bestånden och mångfalden med den balans i naturen som fåglarna skapar genom att hålla efter oönskade skadeinsekter i trädgården, skogen och på fältet. Fåglarna ger oss också mycket glädje -för vad vore våren och sommaren utan fågelsång?

Visste du att vissa insektsätande arter kan äta flera tusen myggor på en enda dag?

Hur lyckas du med att locka fåglarna till din trädgård?

Ska du lyckas med att locka fåglar till dig bör du starta tidigt med fågelmatningen så fåglarna vänjer sig vid att det finns mat hos dig. Utefåglarna behöver varje dag äta 4-5 gånger sin egen vikt i föda. Det blir extra ansträngande på vintern när de dessutom har färre timmar dagsljus och kylan som kräver mycket energi att stå emot.

Ska fåglarna få mat på sommaren?

Under vår och sommar behövs extra mycket föda för att lyckas bra med häckningen, så sluta inte mata fåglarna under sommaren.

Viktangivelsen är ungefärlig, vikten kan vara något högre eller lägre då det är en ren naturprodukt.

Nelson garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder Nelson Garden in dig till en värld fylld av fröer, lökar och det mesta som i tillbehör som hör därtill. En av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsredskap och trädgårdstillbehör.