Gå till huvudinnehållet

Elstängselnät TitanNet Får, 108 cm x 50 m

Fårnät utrustat med 14 stabila plaststolpar med enkelfot och galvade stolpspetsar. Särskilt utvecklat för ojämn terräng och det är viktigt att nätet hålls sträckt.

Produktdetaljer

Egenskaper för Elstängselnät TitanNet Får, 108 cm x 50 m

De mjuka vinkelräta trådarna har ersatts med stadigare trådar, som sitter med 30 cm mellanrum, vilket ger stabilitet vid kuperad och ojämn terräng. TitanNet skiljer sig dessutom genom en ökad ledningsförmåga tack vare den översta vågräta tråden som har 5 st rostfria 0,20 mm ledare + 1 st 0,25 mm kopparledare. Den understa tråden saknar ledare. I de övriga vågräta eltrådar är det 3 x 0,20 mm rostfria ledare. Plastdelarna har en 3-års UV-resistens garanti.

Komplettera med stagstolpar vid hörnen samt vid stängslets början/slut för att hålla det sträckt. För djurens säkerhet är det viktigt att du kontinuerligt säkerställer att stängslet är sträckt. Använd inte elstängselnätet till djur med horn eller till kalvar. Ska enbart användas med anslutet elstängselaggregat.

Längd: 50 m Höjd: 108 cm Horisontella trådar: 10 st

Kerbl

Kerbl har sina rötter i den Bayerska myllan. Företaget började faktiskt med att sälja produkter till lantbruksdjur men har utvecklats till att även tillhandahålla produkter till hund, katt, fågel och gnagare.