Gå till huvudinnehållet

Benskydd Back on Track Svart Bak M

Art.nr:1233319

För att spara tid är arbetsdamasken ett utomordentligt val i stället för att behöva ta på både linda och padd.

Produktdetaljer

För att spara tid är arbetsdamasken ett utomordentligt val i stället för att behöva ta på både linda och padd. Det är bara att sätta dit benskydden och börja träna. Grus tränger inte in då passformen är anpassad för att skyddet ska ligga tätt mot senor och kotor. Benskyddet används framför allt förebyggande för att minska risken för sen- och ligamentsskador. Utmärkt för hästar som lätt får kotledsinflammationer.

Damasken är tillverkad i kraftig och stryktålig neopren. Den stängs med kardborrknäppning. Insidan består av bomull och polyester.

Alla Back on Track-produkter ska börja användas gradvis. Använd produkten max 4 timmar de första 2-3 dagarna. Kroppen får då möjlighet att vänja sig vid den värmereflekterande effekt som tyget ger.

Tänk på att effekten av produkter från Back on Track ökar vid rörelse då kroppsvärmen ökar. Den ökade blodcirkulationen i vävnaderna luckrar upp muskelspänningar och stärker kroppens egna förmåga till att häva inflammationer och läka skador.

Material: Foder: 50% bomull, 50% Polyester keramtextil, Ytterdel: 100% Neopren.

Tvättråd: Tvättas i högst 40 grader med skonsamt tvättprogram.

Storlek: M

Back on Track

Varumärket har fått flera utmärkelser och används flitigt av toppryttare. Långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen som luckrar upp muskelspänningar och ger ökad prestationsförmåga. Hela sortimentet fungerar förebyggande och rehabiliterande mot skador och har unika, vårdande egenskaper.