Förstoring av bild

Loppspray Flea-X, 400 ml

Art nr: 1250307
0 (0)

Flea-X är en effektiv loppspray som bekämpar loppor i alla deras levnadsstadier och i alla omgivningar - helt utan att använda pesticider och utan risk för resistens. Flea-X kan användas överallt i hemmet, i bilen, i campingvagnen eller där lopporna befinner sig. 

149 :-
(119,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-18 07:20

Egenskaper för Loppspray Flea-X 400 ml

  • Kan användas överallt i hemmet, i bilen, i campingvagnen och på nästan alla ytor. 
  • Flea-X sprider inga obehagliga lukter eller pesticider, vilket gör att människor och djur kan röra sig fritt där sprayen har använts, även direkt efter behandling. 
  • Flea-X är baserat på organiskt silikon, vilket gör den ofarlig för människor och husdjur. 
  • Flea-X bekämpar lopporna mekaniskt, det vill säga att loppor som fångas i silikonen, inte kan röra på sig. Därmed kan de inte spridas vidare.

Bruksanvisning
Flea-X används mot loppor i omgivningarna. Loppor kommer oftast in i hemmet genom husdjur och befinner sig som regel på samma områden som husdjuren. Man kan särskilt hitta dem i mattlugg, i sprickor och springor i golv och möbler. Använd sprayen där lopporna befinner sig. Fokusera behandlingen på områden så som till exempel hundens sovplats, mattor och soffor. 

Behandla med Flea-X vid misstanke om loppor, eller där det konstaterats att det finns loppor. En behandling kan ha effekt i upp till 3 veckor och upprepas vid behov. 

  • Flea-X får bara användas till att bekämpa katt- och hundloppor på det drabbade området. 
  • Undvik att produkten kommer i kontakt med ögonen. Om Flea-X kommer i kontakt med ögonen, skölj noga med rikligt med vatten. Uppsök läkare i händelse av bestående obehag. 
  • Flea-X förvaras separat från mat och dryck. 

Säkerhetsdatabladet hittar du här.

Andra tittade även på
Andra köpte också