Gå till huvudinnehållet

Vattenspridare Gardena AquaZoom Compact

Gardenas oscillerande vattenspridare AquaZoom Compact ger en flexibel och jämn bevattning av dina grönsaksodlingar och rabatter utan pölbildning.

Produktdetaljer

AquaZoom Compact från Gardena är en frostsäker och UV-tålig oscillerande vattenspridare med jämn och exakt bevattning som säkerställer att dina blommor och grönsaker frodas och växer. De precisa munstyckena förhindrar dessutom att pölar bildas.

Vattenspridarens runda bas gör att den står stabilt och den går därför utmärkt att placera mitt i en grönsaksodling för att vattna alla växter runt omkring. AquaZoom Compact täcker en yta på mellan 9 och 216 m² och med reglaget styr du enkelt både räckvidden (3–18 m) och bredden (3–12 m).

Munstyckena i mjukplast är mycket enkla att hålla rena och eventuella kalkavlagringar avlägsnas genom att dra med fingret över hålen. Dessutom finns ett inbyggt filter i vattenkopplingen som samlar upp smutspartiklar. Filtret är enkelt att plocka ut och skölja av under rinnande vatten.

5 års garanti. Tillverkad i Tyskland.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner.