Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Valpfoder Labb Mellanstora & Stora raser 15kg

Art.nr:1244984

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett norskproducerat valpfoder från Labb med mycket god smak till valpar av mellanstora och stora raser med en vuxenvikt över 15 kilo. Förpackning: 15kg.
  • Vikt: 15kg
  • Norsktillverkat
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Labb Valp har ett högt innehåll av animaliskt och marint protein och är anpassat för valpar av mellanstora och stora raser i tillväxt upp till cirka 1-1,5 års ålder. Rätt innehåll av protein och energi ger optimalt anpassad tillväxthastighet och kan därmed förebygga problem med ben- och ledhälsa. En stor andel hydrolyserat protein bidrar till hög smältbarhet vilket kan minska risken för allergier.

Valpfodret innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din valp de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar valpens leder, hud, päls och generella hälsa.

Den välsmakande hundmaten Labb Valp innehåller även kondroitin från lax och kyckling, samt lättillgängligt kalcium från äggskal, som kan bidra till en god utveckling av leder, ben och skelett. Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, främjar din valps matsmältning och betaglukaner från jäst bidrar positivt till den generella hälsan.

Det höga energi- och näringsinnehållet gör att hundmaten även passar bra till tikar under dräktighet och i diperioden.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, natriumklorid, betaglukaner från jäst

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Valpfoder Labb Mellanstora & Stora raser 15kg på pall?

En pall består av 30 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.