Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Valpfoder Eukanuba Puppy L Lamb & Rice 12kg

Art.nr:1186641

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Puppy Large Breed är ett komplett och välsmakande torrfoder för valpar av storvuxna raser mellan 1-12 månader. Skonsamt lamm passar bra för känsliga magar.
  • För valpar av storvuxna raser
  • Komplett och välbalanserat helfoder
  • Lättsmält och näringsrikt
  • Passar väl för individer med känslig hud & mage
  • Vikt: 12kg

Produktdetaljer

Eukanuba Puppy Lamm & Ris är ett torrfoder för valpar med känslig päls, hud eller mage. Fodret ger optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater för att din valp för ska kunna möta dessa behov.

Eukanuba Puppy är gjort på högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor (främst från lamm och kyckling). Fodret främjar tät och blank päls, frisk hud och din hunds naturliga läkningsprocess. Det har också en optimal sammansättning av fettsyrorna Omega-6 och Omega-3.

Fodret från Euknauba innehåller sockerbetsfibrer och prebiotiska fibrer (FOS) som gynnar en stabil mag- och tarmhälsa, god matsmältning och ett effektivt näringsupptag. Maten främjar en stabil tillväxt med en optimal balans av kalcium och fosfor för ett starkare skelett. 

Ingredienser Torkad kyckling och kalkon, lamm (14%), ris (14%), majs, sorghum, majsgryn, torkat helägg, fiskmjöl, grisfett, sockerbetsfiber (2.6%), kycklingsås, fiskolja, mineraler, fruktooligosackarider (0.25%), mannanoligosackarider (0.13%), gurkmeja (0.1%), torkad öljäst

Analys Protein: 26%, fettinnehåll: 14%, omega-6-fettsyror: 2%, omega-3-fettsyror: 0.51%, DHA: 0.18%, råaska: 5.2%, växttråd: 1.4%, kalcium: 0.9%, fosfor: 0.75%

Vill du köpa Hundfoder Eukanuba Puppy L Lamb & Rice 12kg på pall?

En pall består av 27 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Eukanuba

Eukanuba hundfoder och kattmat är högt uppskattat av svenska hund- och kattägare. Med noggrant utvecklade recept som främjar optimal hälsa och välmående, är Eukanuba det perfekta valet för både hundar och katter. Ge dina pälsklingar det bästa med Eukanubas näringsrika mat! Ett högklassigt torrfoder som får dem att voffa och mjaua av lycka, helt enkelt!