Gå till huvudinnehållet

Universalspridare Gardena XL

Med Gardenas Universalspridare XL kan du enkelt och bekvämt sprida gödning, frön, sand och vägsalt över större ytor året runt. Spridaren klarar olika storlekar av material och den fritt roterande spridarskivan fördelar ut kornen jämt och bara där du själv önskar.

Produktdetaljer

Egenskaper för Universalspridare Gardena XL 
Gardenas universalspridare XL är perfekt när du vill ha en bekväm spridning av gödningsmedel eller vägsalt på större ytor. Doseringen styr du enkelt med reglaget på handtaget vilket gör att du alltid får en jämn och kontrollerad spridning. Även spridningsmängden justeras enkelt direkt på handtaget. Beroende på gånghastighet och typ av spridningsmaterial är räckvidden 1,5 till max 6 meter.

Universalspridare XL är tillverkad i rost-och väderskyddade material som enkelt spolas av med vatten och den står stadigt utan att välta och klibbar inte igen. De stora hjulen ger ett säkert markgrepp vilket gör att spridaren går bra att köra på alla typer av underlag. Skyddet för spridardisken gör att spridningen blir precis och skyddar även dig som användare för stänk.

Spridaren är utrustad med en justerbar täckplatta som ger en mer precis och välordnad spridning och gör att spridningsmaterialet når nära ut i kanterna vilket sparar tid. Gardenas universalspridare XL kan användas året runt.

Ytkapacitet: 800 m²

Spridningsbredd: 6 m

Behållare volym: 18 l

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner.