Gå till huvudinnehållet

Träull för köksträdgården Hasselfors, 850 g

Med träull lyfts skörden upp så att dina jordgubbar och grönsaker som squash och gurka håller sig rena och fräscha. 100% naturligt för trädgården!

Egenskaper

Hasselfors träull för trädgården lyfter upp skörden från marken så att dina jordgubbar, smultron och grönsaker som gurka, pumpa och squash håller sig rena och fräscha. Den luftiga träullen skyddar mot smuts och torkar snabbt upp vilket gör att angrepp av mögel och röta undviks.

Förutom att bädda med träullen under växterna finns även en rad andra användningsområden. Det kan t ex användas som bomaterial för nyttiga insekter som bekämpar skadedjur, frostisolering kring känsliga växter, lagring av ömtålig frukt eller till blomsterbinderi och som dekorationsmaterial.

Hasselfors träull är en 100% naturlig produkt av tallvirke från hållbart brukad skog enligt PEFC och en förpackning räcker till ca 20 jordgubbsplantor eller 1,7 kvm odlingsyta.


Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.