Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Stenmjöl Hasselfors Mörkgrå Pall 42x20kg

Art.nr:1261785

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Stenmjöl är det perfekta Gör-det-själv-materialet i trädgården. Forma trädgårdsgångar, skapa stensättningar, jordförbättra eller blanda i egen jord.
  • Krossad svensk diabas 0-6mm
  • Ger en vacker mörkgrå yta
  • Till anläggning av gångar och stensättning
  • Som fyllning och inblandning i jord

Produktdetaljer

Stenmjölet har en vacker mörkgrå nyans och består av svensk diabas i de finaste kornstorlekarna, 0-6 mm, som uppstår när man krossar berg. Du kan anlägga gångvägar och andra fasta ytor eftersom stenmjöl ger en stabil, hård yta. Stenmjöl är också perfekt när du själv vill göra enklare stensättningar. Egenplockade runda naturstenar kan infogas i stenmjölet och skapa vackra och hållbara kullerstenytor.

Stenmjöl är väldigt praktiskt att ha till hands för att fylla hål och ojämnheter i trädgården. Det ger en stadig fyllning vid små byggprojekt som läggning av rör, sättning av stolpar, fundament och kantlister. För att fylla hål i gräsmattan, blanda gärna upp stenmjölet med Dressjord. Många odlare tycker också att lätta kompostjordar både får mer tyngd och håller fukten bättre om man tillför stenmjöl. Stenmjöl tillför värdefulla mineraler till jorden. Stenmjölet kan därför med fördel blandas ner redan i komposten mellan de olika lagren där det bidrar till en bra struktur.

Tips! Har du en gammal plattsättning kan du snabbt snygga till fogarna genom att sopa ner stenmjöl.

Volym: 840 kilo (20 kilo per säck)

Antal säckar: 42 stycken

Vid köp av 2 eller fler pallar krävs lossningshjälp Vid leverans av 2 eller fler pallar av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård, krukor och trädgårdsland som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.