Gå till huvudinnehållet

Stängselstolpe Octowood Åttkantig Ø 60x2500mm 1-p

Art.nr:1019661

Octowood stängselstolpe är en tryckimpregnerad åttkantig stängselstolpe av senvuxen jämtländsk fura. Stolpen har en diameter på 60 mm och är 2500 mm lång. Säljs styckvis.
  • Tryckimpregnerad stolpe av senvuxen norrländsk fura.
  • Färdigspetsad
  • 126 st/bunt

Produktdetaljer

Egenskaper för Stängselstolpe Octowood Åttkantig 60 x 2500 mm  
Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stolparna är av högsta kvalitet, idealiska till lantdjursstängsel, vilthägn, staket etc. Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter.

De tryckta trästolparna finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. Trästolpar är en säsongsvara - kontrollera med kundtjänst aktuell leveransstatus!

Mått:  Ø  60 x 2500 mm 

Säljs styckvis.

 

Octowood

Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.