Gå till huvudinnehållet
Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Gäller alla leveransalternativ.

Stängselstolpe Octowood Åttkantig Ø 120x2500mm 63-p

Art.nr:1250914

Tryckimpregnerad åttkantig stängselstolpe av senvuxen jämtländsk fura. Octowoods stolpar är slitstarka och har en lång hållbarhet.
  • Tryckimpregnerad stängselstolpe av senvuxen norrländsk fura.

Produktdetaljer

Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. Stängselstolparna är av högsta kvalitet och är idealiska för till exempel lantdjursstängsel, vilthägn och staket.

Octostolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura och är spetsad i ena änden samt fasad i den andra. Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter!

De tryckta trästolparna finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från Octowood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri. 

Storlek: Ø 120 x 2500 mm (säljs i 63-pack)

Lossningshjälp krävs Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor privatkund och köpvillkor företagskund.

Octowood

Våra tryckta trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.