Gå till huvudinnehållet

Stånggrensåg Ryobi One+ OPP1820, 18 V (exkl. batteri)

Förlängningsbar grensåg från Ryobi med extra lång räckvidd på upp till 4 meter. Grensåg Ryobi One+ OPP1820 används med fördel till beskärning av träd.Säljs exklusive batteri och laddare

Egenskaper

Grensåg One+ OPP1820 levereras med ett 20 cm långt Oregon-svärd och kedja med hög prestanda och en kedjehastighet på 5 m/s. Med kraft från 18V lithium batteri med patenterad IntelliCell teknologi övervakar och balanserar de individuella cellerna för att maximera driftstiden, lagringstiden och säkerheten. Toppen av sågen har en 15° vinkel för lätt beskärning och bästa möjliga kontroll. Automatisk kedjesmörjning för kontinuerlig kapning. Levereras med svärd- och kedjeolja.

Oneplus är en verktygsserie från Ryobi där alla maskiner drivs av ETT batteri. Starta med ett verktyg, utöka därefter till ett bra pris efter behov. Köp till ytterligare verktyg utan batterier och laddare.

Teknisk data

Batterisystem: One+ 18V

Batteri: Säljs exklusive batteri

Effekt: Rekommenderat 18 V / 2,5 Ah

Borstlös: Nej

Svärdlängd: 20 cm

Grenkapacitet: Kedjehastighet 5,5 m/sek

Svärdskydd: Ja, svärdskydd och axelrem

Längd: 2,7 m

Vikt: 5.0 kg

Batteri och laddare säljs separat.


 

 

Ryobi -Batteridrivet i framkant för både hemmafixare och proffs

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien One+ System har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa.