Gå till huvudinnehållet

Sprayflaska Gardena Mjuksprayare

Lättanvänd mjuk sprayflaska med både dusch- och droppmunstycke, perfekt för t ex skonsam bevattning av känsliga groddplantor.

Egenskaper

Groddplantor är känsliga vilket gör att de behöver särskilt finjusterad bevattning. Den här mjuka sprayflaskan från GARDENA är ett perfekt val när unga plantor behöver vattnas omsorgsfullt och selektivt. Tack vare droppmunstycket eller duschmunstycket förhindras nämligen att groddplantorna och jorden spolas bort. De två tillbehörens användbara 2-i-1-funktion ger dessutom effektiv flexibilitet så att det alltid finns ett lämpligt tillbehör för groddplantorna.

Den praktiska sprayflaskan har inbyggd förvaring för det munstycke som inte används och det genomskinliga höljet gör att du alltid har koll på vattennivån i 450 ml-behållaren. Den mjuka sprayflaskan är mycket enkel att använda eftersom den bara behöver tryckas ihop för att börja vattna.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner