Gå till huvudinnehållet

Solcellspanel, 25 W

Solcellspanel för underhållsladdning av batteriet till elstängselaggregat. Komplett med stativ för montering på metallbox. Metallbox ingår ej!Passar till batteridrivet stängselaggregat upp till 3,5 Joule. Metallboxen säljs separat.OBS! Koppla ifrån panelen när aggregatet inte är igång för att undvika överladdning.

Egenskaper

Solpaneler lämpliga för underhållsladdning av batteriet till elstängselaggregat. Komplett med galvaniserat fäste för montering på vår metallbox. Anslutningskabel till enheten ingår. Alla paneler underhållsladdar batterierna. Ingen inbyggd laddningsregulator. 

Solcellspanelen är självjusterande - när dimensionering är korrekt. Mycket enkelt att ansluta, utan verktyg. 10 års funktionsgaranti. 

Solcellspanelen förlänger driften för ett uppladdningsbart batteri, oavsett utgångsnivå på aggregatet, batteriets kondition och vädrets påverkan på batteriet.

Panelen förlänger batteriets livslängd tack vare att det står under konstant laddning, vilket totalt sett resulterar i minskat underhåll. Solkraft är det mest naturvänliga alternativ som strömkälla, så varför inte utnyttja det!

OBS! Koppla ifrån panelen när aggregatet inte är igång för att undvika överladdning.

Euroguard -Driftssäkra och ekonomiska elstängselaggregat

Tysktillverkade av hög kvalitet. Eurogauard elstängselaggregat smarta funktioner minskar elförbrukningen och förbättrar då driftsekonomin.