Gå till huvudinnehållet

Slangvinda Gardena Roll Up, 35 m

UV-skyddad och frosttålig slangbox som monteras på väggen med ett vridbart 180°-fäste vilket ger stor räckvidd under vattningen.

Egenskaper

Med Gardenas praktiska väggslangbox rullas slangen upp på nolltid och förvaras säkert. Boxen fästs på en husvägg med ett vridbart 180°-fäste och den här rörliga leden ger stor räckvidd under vattningen. Den 35 meter långa kvalitetsslangen gör att du når trädgårdens alla hörn.

Slangen rullas enkelt ut när du drar i den och låses automatiskt vid önskad längd tack vare särskilt korta låspunkter. Med RollControl-teknik dras slangen in på ett säkert och kontrollerat sätt. Slangstyrningen ser till att slangen lindas upp jämnt så att det inte finns några veck eller böjar i slangen.

Slangboxen tål både UV-ljus och frost och väggfästet har plats för flera olika bevattningstillbehör. Även utrustad med stöldskydd så att slangen alltid är säker. Förutom slangboxen innehåller förpackningen ett väggfäste, en anslutningsslang, alla Original GARDENA System-delar som behövs och ett munstycke med två olika strålalternativ.

Tillverkad i Tyskland, 5 års garanti.