Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Semesterbevattning Gardena AquaBloom

Art.nr:1266425

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Den solcellsdrivna semesterbevattningen AquaBloom för balkonger och terrasser tar hand om växterna när du inte är hemma. Lätt att installera utan verktyg.
  • Solcellsdrivet system
  • Perfekt till altan, balkong och terassens krukor
  • Tillverkad i Tyskland

Produktdetaljer

Gardena AquaBloom är ett komplett bevattningssystem som sköter om dina balkong- och altanväxter under hela utesäsongen utan att du ens behöver vara där. Semesterbevattningen är helt solcellsdriven och behöver varken vattenkran eller tillgång till elektricitet, det enda du behöver är en extra vattenhink.

Bevattningsystemet består av tre enheter i ett och innehåller en pump som pumpar upp vatten, en kontrollenhet för att ange bevattningstider och en solcellspanel som laddar de medföljande uppladdningsbara batterierna.

Hur ofta och hur länge du vill vattna styr du själv genom att välja något av de 14 förinställda bevattningsprogrammen. Med hjälp av tryckutjämnande droppfördelare som rymmer 300 ml vardera kan AquaBloom ta hand om upp till 20 växter .

Gardenas praktiska semesterbevattning är enkel att installera och kräver inga verktyg. Placera huvudenheten på valfri solig plats på din balkong eller uteplats, exempelvis stående på ett bord, fäst på väggen eller i en kruka. 

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av smarta självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner. Gardena är kända för sitt breda sortiment av hög kvalitet för både fritidsodlare och proffs.