Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Robotgräsklippare Gardena Smart Sileno Life 700 Lona

Art.nr:1268153

 • Jordnära sortiment
 • Fri retur i butik
 • Öppet köp i 30 dagar
Mycket tystgående och driftsäker robotgräsklippare med appstyrning för bästa kontroll och bekvämlighet. För gräsytor upp till 700 m². Lätt att installera!
 • Klarar upp till 700m²
 • Klarar sluttningar upp till 35%
 • Med app-styrning
 • Tystgående
 • Driftsäker
 • Klarar smala passager

Produktdetaljer

Med en robotgräsklippare hålls gräsmattan i perfekt trim samtidigt som du kan njuta av din fritid! Den intelligenta Gardena Smart Sileno Life 700 Lona är en mycket tystgående och driftsäker robotgräsklippare, även i trånga passager, för gräsytor upp till 700 m² och som tack vare SensorCut-systemet klipper utan att lämna ränder i gräsmattan. Klipparen är så tyst att den knappt hörs och när den behöver laddas återvänder den automatiskt till laddstationen.

Klipptider schemaläggs och styrs enkelt via en smart app, när du vill och var du vill. Med Lona får du även en överblick av klippytan och kan på ett enkelt sätt begränsa var klipparen ska befinna sig.

 • Mycket tystgående och driftsäker, även i trånga passager ner till 60cm bredd
 • Smart System-appstyrning för högsta bekvämlighet och kontroll
 • Klipper bara så mycket som behövs tack vare inbyggd sensor
 • Lämnar inga ränder i gräsmattan
 • Användarvänlig installationsguide steg-för-steg

Enkel och smidig installation EasyConfig guidar dig genom den snabba installationen. Bara ange din gräsmattas storlek och önskade klipptider med hjälp av installationsguiden så beräknas och genereras ett schema automatiskt. Laddstationen kan placeras inom och även utanför klippområdet.

Intelligent klippsystem SensorControl Med det intelligenta klippsystemet SensorControl kan Smart SILENO Life själv avgöra hur ofta din gräsmatta behöver klippas. Baserat på gräsets tillväxt kommer roboten att klippa med optimal frekvens och när den är klar återvänder klipparen automatiskt tillbaka till laddstationen. Klipptiden är ungefär 65 minuter per laddning.

Kartlägger din trädgård Smart Sileno är utrustad med LONA-teknologi, en AI-baserad teknologi med platsspårning som lär sig, kartlägger och anpassar sig till enskilda trädgårdar. Med hjälp av LONA Intelligence utforskar och kartlägger robotklipparen din trädgård och skapar en detaljerad karta som du kan se i GARDENA smart app. LONA-teknologin möjliggör lokalisering och navigering.

Ställ in zoner Med hjälp av GARDENA smart app och funktionen Zone Management kan du enkelt ställa in olika zoner i din trädgård och även bestämma hur ofta du vill att roboten ska klippa inom dessa zoner, helt efter dina egna behov.

Undviker områden I GARDENA smart app kan du med hjälp av funktionen Area Protect enkelt utesluta specifika områden i din trädgård, som t ex blomsterängar, där du inte vill att roboten ska klippa. Dessa områden kan du ändra när som helst i appen. 

Håll koll på din robotklippare LONA Intelligence lokaliserar din smart SILENO med GPS-teknik och kompassdata. I GARDENA smart app kan du enkelt i realtid spåra var i trädgården din robotgräsklippare befinner sig. 

Smala och trånga passager Tack vare CorridorCut-funktionen kan robotklipparen klippa svåra eller smala passager som bara är 60 cm breda utan problem. Genom specialklippmönstret klipps gräsmattan jämnt i passagen.

Enkel rengöring Vid behov kan du spola av din Sileno med trädgårdsslangen med en mjuk vattenstråle på undersidan av roboten för att bli av med smuts och gräsrester från knivar och höljet.

Spiralklippning Gardena Smart Sileno Life är utrustad med spiralformad punktklippning som passar bra för svåråtkomliga ytor som t ex under trädgårdsmöblerna eller studsmattan.

Frostsensor När utetemperaturen närmar sig minusgrader avbryts robotgräsklipparens klippschema. Det skyddar din gräsmatta eftersom klippning skadar gräset när det är fruset.

Tyst och effektiv klippning Smart Sileno Life 700 är en mycket tyst robotklippare med extra låga ljudnivåer på endast 57 db(A). Detta gör att du kan fortsätt att njuta i din trädgård medan roboten jobbar.

Levereras komplett Kom igång direkt med installationen av din robot! Smart Sileno Life 700 levereras med 200 m begränsningsslinga, 300 märlor, 4 skarvkopplingar och 5 anslutningsklämmor. 

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium 1 x 1,6 Ah

Typ av kniv: Rakbladstyp

Ljudvolym: 57 dB

Klippyta (+/- 20%): 0-700 kvm

Klippbredd: 22 cm

Appstyrd: Ja

Wifi / GSM: Ja

Klipptid: 60 min

Laddtid: 60 min

Max lutning: Upp till 35%

Höjdinställning: 20-50 mm

Väderfunktion: Oberoende av väder/Frostsensor

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

Garanti Robotgräsklipparen har 5 års garanti. För att garantin ska gälla måste du skapa ett kundkonto på www.gardena.com/se/registration och registrera den inköpta GARDENA-produkten inom 3 månader efter ditt köp.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av smarta självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner. Gardena är kända för sitt breda sortiment av hög kvalitet för både fritidsodlare och proffs.

Detaljer

Larm
Ja