Gå till huvudinnehållet

Pallkrage Svart, 800x1200 mm

Stilren svart pallkrage, perfekt att odla allt från grönsaker och örter till blommor och träd i. Att odla i pallkrage är både smidigt och enkelt!
Miljömärke FSC Forest Stewardship Council

Produktdetaljer

En pallkrage gör det möjligt för vem som helst att odla sina egna växter, grönsaker och kryddor! Att odla i pallkrage är en mångsidig syssla med många fördelar. I en pallkrage kan du odla i princip vad som helst, exempelvis grönsaker, bärbuskar, kryddor och blommor, allt efter eget tycke och smak. Att odla i pallkrage är dessutom både smidigt och enkelt!

För stilmedvetna trädgårdsägare är de svarta pallkragarna någonting alldeles extra! De passar både diskret in i en traditionell trädgård precis som de kan sticka ut och vara en stilren detalj i en modern och stram trädgårdsmiljö. Helt enkelt ett riktigt bra val!

En av de stora fördelarna med pallkragar är flexibiliteten. Du kan enkelt stapla flera pallkragar på varandra och skapa olika former, endast din fantasi sätter gränser.

Mått: 800 x 1200 x 200 mm

Färg: Svart

Hos oss på Granngården hittar du flera praktiska tillbehör till din pallkrage. Och glöm inte jorden!

  • Gör det enkelt att odla för alla!
  • Väldigt flexibelt, bara fantasin sätter gränser
  • Lätt att börja, använda och bygga ut

Granngården

Rejäla och hållbara tillbehör för både gården, lantbruket, lantdjuren och husdjuren. Granngårdens egna produkter är prisvärda och förnuftiga. Det som behövs helt enkelt!