Förstoring av bild

Myggfångare Mosquito Magnet Executive

Art nr: 1149230
Mosquito Magnet
0 (0)
Mosquito Magnet Executive är en otroligt effektiv myggfälla för långsiktigt skydd mot mygg och knott på ytor upp till 4000 m².
15999 :-
(12 799,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 1387 :- kr/mån
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-08-11 07:03

Egenskaper för Mosquito Magnet Executive 
Mosquito Magnet Executive är en sladdlös myggmaskin som drivs av gasol. Vid själva uppstarten används ett uppladdningsbart batteri som underhållsladdas under maskinens drift. (Inför säsongstart laddas batteriet i den medföljande batteriladdaren). Executive är utrustad med det största fångstnätet, vilket innebär färre tömningar men vi rekommenderar även denna modell då man har svårt att tömma maskinen regelbundet på mygg/knott. Executive även utrustad med smart teknologi med bland annat funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart och batterivarning.

Mosquito Magnet Executive är ljudlös och luktfri. Den är väderbeständig (tål regn) och enkel att montera.

Mosquito-fällorna börjar fånga myggor, knott och andra blodsugande insekter direkt efter start. Märkbart resultat redan första veckan. Efter 4 till 6 veckor är det i det närmaste fritt från blodsugande insekter inom maskinens arbetsområde. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Enkel att använda år efter år.

Octenolparfymen är nödvändig för att maskinen ska fungera effektivt. En tablett är inkluderad i maskinen och räcker i en månad. Octenol säljs separat i 3-pack.

Gasolförbrukningen till Mosquito Magnet är ca en tub Pk10 eller P11 per månad. För optimal effekt bör du rengöra med en rengöringspatron vid varje byte tankbyte.

Fördelar 
Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott. Verkar hela säsongen i motsats till andra metoder med spray och myggstift. Påverkar inte andra insekter som humlor, bin och fjärilar och inte heller fåglar eller andra djur. Säker att använda i närheten av barn och vuxna.

Hur fungerar Mosquito Magnet? 
1. Lockar 
Maskinen omvandlar gasol till koldioxid genom en patenterad katalytisk process. En luktfri och färglös plym av koldioxid, som är en naturlig del av vår utandningsluft, sprids kontinuerligt i arbetsområdet. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj.

2. Fångar 
När myggen och knotten väl lockas till maskinen genom koldioxiden känner de doften av ett parfymämne som efterliknar människans naturliga doft. Doften kan inte uppfattas av människor. Då myggen och knotten kommer tillräckligt nära sugs de slutligen in i en nätpåse med hjälp av en patenterad vakuumteknik.

3. Kontrollerar 
Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt inom det område där Mosquito Magnet används.

Arbetsområde 
4000 m²

OBS! Gasoltub ingår ej.

Andra tittade även på
Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer
Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer
7999 :-
(6 399,20 exkl. moms)
Tändstift Mosquito Magnet
Tändstift Mosquito Magnet
395 :-
(316 :- exkl. moms)
Myggnät Mosquito Pioneer
Myggnät Mosquito Pioneer
475 :-
(380 :- exkl. moms)
Myggnät Mosquito Executive
Myggnät Mosquito Executive
569 :-
(455,20 exkl. moms)
Myggnät Mosquito Independence
Myggnät Mosquito Independence
369 :-
(295,20 exkl. moms)
Andra köpte också
Insektsdödare Halley 2214
Insektsdödare Halley 2214
2495 :-
(1996 :- exkl. moms)
Myggskydd Thermacell MR 450
Myggskydd Thermacell MR 450
549 :-
(439,20 exkl. moms)
Myggskydd ThermaCell Refill, 4-pack
Myggskydd ThermaCell Refill, 4-pack
329 :-
(263,20 exkl. moms)
Flugpenna Stop-It
Flugpenna Stop-It
99 :-
(79,20 exkl. moms)
Insektsnät till fönster Tesa, Vit
Insektsnät till fönster Tesa, Vit
129 :-
(103,20 exkl. moms)
Tillbehör
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.