Gå till huvudinnehållet

Mus- & Råttskrämma Silverline A-Repeller MR30 2-p

Art.nr:1250618

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Håller möss och råttor borta inomhus på ett effektivt, hygieniskt och giftfritt sätt med avskräckande ljudfrekvenser. Varje enhet täcker upp till 30 m².
  • Håller möss och råttor borta
  • Särskilt anpassade ljudfrekvenser
  • Ljudet påverkar inte husdjur

Produktdetaljer

Silverline A-Guard är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Enheten sänder ut det unika ultraljudet A-Guard som är ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor.

Hur fungerar det? Avskräckaren skadar inte djuren utan ljudet uppfattas som stressande vilket stör mössens och råttornas naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en otrygg miljö. Detta gör att de undviker att bosätta sig på platsen och rotar sig istället någon annanstans.

Varje A-Repeller MR30 enhet täcker en öppen yta på upp till 30 m². Lampan på enheten lyser konstant vilket visar att den är aktiv och fungerar som den ska.

Var ska den placeras? Den avancerade ultraljudsbilden, A-Guard, sprider sig i öppna utrymmen. Ultraljudets egenskaper gör att ljudet inte går igenom solida föremål som möbler, skåp, väggar och tak och att mjuka textilier som möbelklädsel och gardiner dämpar ljudets spridning. Tänk därför på att placera avskräckaren så att ultraljudet kan spridas så fritt som möjligt.

Vad ska jag tänka på innan avskräckaren börjar användas? Se till att skadedjuren inte har en chans att nå föda. Om möss och råttor har hittat en plats där de kan finna föda och värme flyttar de ibland ogärna på sig även om en avskräckare installeras. De kommer att störas, men deras överlevnadsinstinkt övervinner det irriterande avskräckande ljudet eftersom de vet att föda finns på platsen. Det kan därför vara bra att under en kortare tid bekämpa rotade skadedjur med fällor för att bli av med dem innan avskräckaren installeras.

När djuren fångats är det viktigt att fällorna tas bort eftersom betet annars lockar till sig nya skadedjur. Rengör också noga då möss och råttor lämnar luktspår (fett från deras päls) som leder dem och som de känner sig trygga med att använda. Utan dessa spår är det mindre risk att nya skadedjur vågar sig in, speciellt om du dessutom har installerat en A-Repeller avskräckare.

Påverkas något annat än mössen och råttorna? Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare som därför inte ska vistas i samma eller angränsade rum som enheten) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Apparaterna stör inte annan elektronisk utrustning och produkterna ingår i Silverline Pest Protect system.

Tips för lång livslängd Avskräckare A-Repeller MR30 är utformad för att kunna användas under lång tid. För att livslängden ska förbli så lång som möjligt kan du tänka på att enheten endast ska användas och förvaras i torra utrymmen, den ska inte exponeras för långvarigt direkt solljus samt inte utsättas för överspänning i elnätet.

Teknisk data:

Täckyta: 2 x 30m²

230 V

0,5W

CE/GS-certifierad

Silverline

Silverline ger dig trygga, effektiva och giftfria lösningar på hur du kan skydda ditt hem och trädgård mot skadedjur. Produktsortimentet består dels av innovativa produkter med en avancerad ljudteknologi som avskräcker skadedjur i ditt hem och trädgård, dels av mer traditionella lösningar såsom slagfällor och limfällor.