Gå till huvudinnehållet

Mus- och Råttskrämma Silverline MR130 DG4

Art.nr:1250295

Silverline Mus- & Råttfritt håller möss och råttor borta med hjälp av ljudteknologin Silverline A-Frequency. Den sätts direkt i vägguttaget och innehåller inga gifter. Avskräckaren är IP55 klassad och kan därför användas även i fuktiga och oisolerade utrymmen.
  • Håller möss och råttor borta
  • Särskilt anpassade ljudfrekvenser
  • Ljudet påverkar inte husdjur

Produktdetaljer

Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency hålls möss och råttor borta. Apparaten har särskilt anpassade ljudfrekvenser som täcker en yta på upp till 130 m² och som håller djuren borta genom att stressa dem bort därifrån. Ljudet påverkar inte husdjur (undantaget tamgnagare) eller människor och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Den elektromagnetiska pulseringen, 400ElectroPulse, kompletterar ultraljudets effekt och syftar till att få gnagarna att inte utnyttja kabeldragningar som springvägar. 

Silverline Avskräckare MR130 DG4 sätts direkt i vägguttaget i utrymmen där elnätet är konstant belastat via andra elektriska enheter. Stör inte datorer, TV eller liknande.

IP55 klassad: Täcker ett öppet utrymme upp till 130 m2. Är IP55 klassad och kan därför användas även i fuktiga och oisolerade utrymmen.

EcoFriendly: Pest Control gardenSystem har minsta miljöpåverkan - alla enheter har låg energiförbrukning och avskräcker helt utan gift.

Teknisk data

Täckyta: 130 m2 

Bredd: 75 mm 

Höjd: 140 mm 

Djup: 88 mm 

Vikt: 0,187 kg 

Spänning: 230 V 

Effekt: 4 W

Silverline

Silverline har giftfria och effektiva produkter som motar bort skadedjur. Silverlines artiklar skadar aldrig djuren, de får dem bara att hellre bosätta sig någon annanstans. Silverlines produkter är lämpliga för alla som vill skydda sitt hem och trädgård mot skadedjur på ett effektivt och skonsamt sätt. Våra produkter är giftfria och avskräcker skadedjur på ett sätt som inte skadar djuren.