Gå till huvudinnehållet

Mjölkersättning Royal Canin Baby Cat Milk för kattunge 300g

Art.nr:1160459

Baby Cat Milk från Royal Canin är en optimal mjölkersättning för kattungar. Mjölknäringen används från födsel fram till avvänjning (0-2 månader).
  • Komplett mjölkersättning
  • För stabil och harmonisk tillväxt
  • Med högt energi- och proteininnehåll

Produktdetaljer

För stabil och harmonisk tillväxt är sammansättningen av Babycat Milk så lik en katthonas modersmjölk som möjligt, med högt energi- och proteininnehåll. Babycat Milk från Royal Canin innehåller noggrannt utvalda proteiner med extra hög smältbarhet, och har ett lågt laktosinnehåll, snarlikt det hos modersmjölk. Det är särskilt anpassat efter kattungens matsmältning, eftersom det inte innehåller stärkelse. Babycat Milk innehåller även frukto-oligosackarider som bidrar till att bibehålla en hälsosam bakterieflora i matsmältningskanalen. Pulvret löses upp omedelbart tack vare strukturen i form av mikrogranulater. Det gör det lättare att bereda och ge en korrekt dos. Frånvaron av klumpar säkerställer att kattungen kan tillgodogöra sig mjölken. Kattungens nervsystem och hjärna fortsätter att utvecklas efter födseln. DHA finns naturligt i modersmjölken, och bidrar till att de kognitiva funktionerna utvecklas, därför är Babycat Milk berikad med DHA. 

Sammansättning: Ultrafiltrerad mjölk, mjölkfett, raffinerad palmolja (från hållbara källor), vassleprotein, raffinerad sojaolja, raffinerad kokosolja, mineraler, frukto-oligosackarider (0,5 %), fiskolja (innehåller DHA), svampolja (rik på arakidonsyra)

Genomsnittligt analysvärde: Protein: 33 % - Fettinnehåll: 39 % - Råaska: 6 % - DHA: 1,0g/kg

Tillsatser (per kg): Näringstillsatser: Vitamin A: 25000IE, Vitamin D3: 1500IE, 3b103 (Järn): 100mg, 3b201 (Jod): 4mg, 3b405 (Koppar): 15mg, 3b503 (Mangan): 80mg, 3b605 (Zink): 190mg, 3b810 (Selen): 0,43mg, Taurin: 2,2g - Antioxidanter


Royal Canin

Royal Canin är en ledande tillverkare av hundfoder och kattmat med fokus på dina husdjurs hälsa och välbefinnande genom forskning och samarbete med veterinärer. Ett franskt varumärke som erbjuder torrfoder och blötmat som uppfyller unika behov hos olika hund- och kattraser, storlekar och livsstadier.