Gå till huvudinnehållet

Hill's science plan foder

Hills garanterar optimal näringsbalans i sitt djurfoder Science Plan och det håller en tveklöst hög kvalitetsnivå för ditt husdjurs specifika ras, ålder och medicinska behov.

Hills Science Plan – Veterinärens val för ditt husdjur

Hos Hill's lever man för det speciella bandet som bildas mellan dig och ditt husdjur. De anstränger sig för att ge dig det bästa näringsmässiga fodret för ditt husdjur. Den vägen ser de till att ert band håller sig intakt. Hills garanterar optimal näringsbalans i sitt djurfoder Science Plan och det håller en tveklöst hög kvalitetsnivå för ditt husdjurs specifika ras, ålder och medicinska behov. Det är därför veterinärer väljer att utfordra sina husdjur med Hills djurfoder.

Hills Science Plan är en ledande varumärke inom djurfoder och har funnits sedan 1929. Hills har en lång tradition av omsorg och innovation när det gäller utvecklingen av högkvalitativt djurfoder. Varumärkets mission är att ge djurägare det bästa näringsmässiga fodret för deras husdjur för att främja det speciella bandet mellan ägare och husdjur.

Varför Hills Science Plan är veterinärernas val?

Hills Science Plan är det främsta valet för veterinärer över hela världen. Hills har en omsorgsfullt utvecklad foderlinje med de absolut bästa och kliniskt bevisade ingredienserna. Varumärket har mer än 80 års erfarenhet av att utveckla högkvalitativt djurfoder och har fortsatt att leverera enastående resultat. När du väljer Hills Science Plan kan du vara säker på att du ger ditt husdjur det bästa av det bästa. När du väljer Hills kan vara säker på att du får ett hundfoder som håller högsta kvalitet, eller kattmat för din katts absolut bästa.

Hur Hills Science Plan skapar ett hälsosamt liv för ditt husdjur?

Näring är nyckeln till ett hälsosamt och långt liv för ditt husdjur. Hills Science Plan-listan innehåller de viktigaste näringsämnena för husdjur kolhydrater, proteiner, fetter, mineraler, antioxidanter och vitaminer. Energinivåerna i foder kommer huvudsakligen från kolhydrater, protein och fetter, och Hills balanserar ut dessa efter ditt husdjurs behov i sina olika hundfoder och kattmat. Hills Science Plan foder innehåller mineraler, vitaminer och antioxidanter som behövs för att underhålla husdjurens kropp som helhet, inklusive skelett, muskler och andra kroppsfunktioner. Hills Science Plan har en exakt balans av 50 näringsämnen baserat på evidensbaserad forskning. Denna balans är noga avvägd för att undvika snedfördelning av något näringsämne och säkerställa en bra harmoni i fodret.Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
35 produkter

Visar sida 1 av 2