Gå till huvudinnehållet

Hundmadrass Bia Bed Ortho Svart 80x100cm

Art.nr:1290122

Bia Ortho är en tryckavlastande hundmadrass som ser till att fördela kroppsvikten jämnt och ger det ultimata stödet för din hund.

Produktdetaljer

Bia bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är det enda originalet. Bias mjuka och sköna bäddar har blivit hundarnas favorit och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd!

Bia Ortho är en tryckavlastande hundmadrass med en tvåkomponentsbotten som består av 3 cm Celsius, tryckavlastande skum i toppen och 2 cm högkvalitativ polyeter i botten som fångar upp din hund för att förhindra att den sjunker för långt. Tillsammans ger detta det ultimata stödet!

Ortho-madrasserna hjälper till att fördela kroppsvikten jämnt och lindrar eventuell muskelsmärta och stelhet i leder. Bia Ortho är perfekt för alla hundar och katter men passar extra bra till äldre och sjuka djur.

Det tryckavlastande skummet reagerar inte bara på tryck utan även på värme. När skummet utsätts för värme formar det sig perfekt efter kroppen vilket ger den bästa avlastningen och skönast bekvämlighet för din fyrbenta vän.

Bia madrassen är tillverkad av svensk freonfri polyeter. Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel. Både polyetern och konstlädret är certifierade med ÖkoTex 100 klass 1, vilket innebär att materialen är godkända för närkontakt med bebis.

Den svarta hundmadrassen kan enkelt kläs med Bias mjuka och gosiga överdrag om du skulle vilja det för en extra fin touch i hemmet.

Mått: 80x100x5 cm

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst - Närproducerat av högsta kvalitet!