Gå till huvudinnehållet

Hundbädd Bia Bed Camo

Bia Camo är en vattenavvisande bädd som kan användas både inomhus och utomhus, perfekt till husbilen, båten, bilburen eller under jaktsäsong.

Produktdetaljer

Bia-bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är det enda originalet. De mjuka och sköna Bia bäddarna har blivit hundarnas favorit och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd!

Med den vattenavvisande bädden Bia Camo kan din hund och katt sova lika gott utomhus som inomhus! Bädden är t ex perfekt att ha med i husbilen, båten, bilburen eller under jaktsäsong för att kunna ge din fyrbenta vän den bästa återhämtningen.

Hundsängens kamouflagefärgade överdrag är mycket slitstarkt och tack vare det vattenavvisande materialet som även återfinns på undersidan kan Bia Camo placeras direkt på gräsmattan utan att fukt tränger upp i bädden. Skulle bädden ändå mot förmodan bli fuktig eller blöt så är materialet andningsbart från insidan vilket gör att den torkar snabbt i solen.

Hundbädden rengörs enkelt genom att dammsuga ur den och tvätta med fuktig trasa.

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst!