Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundbädd Bia Bed Ortho Mullvad

Art.nr:1290092

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Bia Ortho är en tryckavlastande bädd som hjälper till att fördela kroppsvikten jämnt och ger det ultimata stödet för din hund eller katt.
  • Tryckavlastande som reagerar på värme och tryck
  • Svensktillverkad
  • Certifierade ÖkoTex 100 klass 1
  • Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel
  • Helt fri från giftiga ämnen som ftalater, bly, brom & flamskyddsmedel
  • Med Bias extra klädslar slipper du köpa en helt ny bädd, bra för både plånbok och miljö!

Produktdetaljer

Bia-bädden har tillverkats i Sverige sedan 1969 och är det enda originalet. Bias mjuka och sköna bäddar har blivit hundarnas favorit och är idag Skandinaviens mest sålda hundbädd!

Bia Ortho är en tryckavlastande hundbädd med en tvåkomponentsbotten som består av 3 cm Celsius, tryckavlastande skum i toppen och 2 cm högkvalitativ polyeter i botten som fångar upp hunden så att den inte sjunker för långt. Tillsammans ger detta det ultimata stödet för din hund eller katt!

Det tryckavlastande skummet reagerar inte bara på tryck utan även på värme. När skummet utsätts för värme formar det sig perfekt efter kroppen vilket ger den bästa avlastningen och komforten för din fyrbenta vän.

Ortho-bäddarna hjälper till att fördela kroppsvikten jämnt och lindrar eventuell muskelsmärta och stelhet i leder. Bädden passar alla hundar och katter men är särskilt bra till äldre och sjuka djur.

Den gråbruna hundsängen kan enkelt kläs med Bias mjuka och gosiga överdrag om du skulle vilja det.

Bia-bädden är tillverkad av svensk freonfri polyeter. Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel. Både polyetern och konstlädret är certifierade med ÖkoTex 100 klass 1, vilket innebär att det är godkänt för närkontakt med bebis.

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst - Närproducerat av högsta kvalitet!